Transport i prevoz kombi vozila, građevinskog materijala, čamaca, mini bagera, viljuškara, poljoprivredni mašina i ostalih radnih mašina,

Specijalni tereti se međusobno razlikuju u zavisnosti od dimenzija i težina, velike mašine su samo jedna od kategorija specijalnih tereta. Posedujemo specijalizovana vozila maksimalne nosivosti do 2,0 tone. 

Vršimo Transportu radnih mašina različitih namena, viljušakra, mini bagera, strugova, agregata, grafičkih mašina i ostalog pristupamo sa velikom pažnjom i profesionalnošću prilikom transporta. Kao uslov je da posedujete mogućnost utovara iste. Transport mašina, plovila ili građevinskog materijala zahteva opremu za bezbedan transport, kao i odgovarajuću popratnu opremu kojom će se mašina zaštiti kako bi neoštećena stigla na krajnju adresu. Što je jako bitno ako uzmemo u obzir da vrednosti mašina mogu biti i do nekoliko desetina hiljada evra.

Ukoliko je vama ili nekom koga poznajete potrebano pouzdano i bezbedno transportovanje radnih mašina, viljuškara, mini bagera, raznih priključaka za radne mašine, pozovite šlep službu ROAD PULSE. Mi vam garantujemo najpovoljnije cene naših usluga koje su bez skrivenih troškova. Za više informacija o našoj šlep službi i transportu mašina možete dobiti putem telefona. Pozovite nas na 063/88-52-208.

Posedujemo specijalizovana vozila maksimalne nosivosti do 2,0 tone.

Prevozimo mašine na sve lokacije u gradu Beogradu kao i čitavoj centralnoj Srbiji, a za tako nešto posedujemo namensku opremu i ljude sa dugogodišnjim iskustvom.

Obratite nam se s'poverenjem!

  • Profesionalnost na prvom mestu
  • Na raspolaganju 24/7
  • 365 dana u godini
  • Transport svih vrsta vozila
  • Za najkraće vreme kod vas
  • Najpovoljnija šlep lužba u Srbiji
  • Profesionalna flota naših vozila
  • Spremni da odgovrimo svim izazovima

2+ godina postojanja - Šlep služba ROAD PULSE

Predusretljiv tim, dostupnost, ekspeditivnost i fleksibilnost kao i dugogodišnje iskustvo su osnova našeg uspeha. Usluge šlep službe ROAD PULSE su vam na raspolaganju 24 časa dnevno i 365 dana u godini. Uvek se možete osloniti na našu brzu uslugu šlepoanja za vaše vozilo. Ako je vaš automobil pokvaren ili ste doživeli saobraćajnu nezgodu, onda nemojte razmišljati dvaput i odmah nas pozovite za efikasne usluge šlepovanja. Bez obzira na vašu lokaciju, bilo da je u pitanju vaš automobil, kombi ili neko drugo motorno vozilo.

Šlep služba ROAD PULSE je pouzdana i proverena kompanija koja pošteno i savesno obavlja svoje postavljene zadatke više od jedne decenije. Od samog osnivanja pa do danas kompanija beleži konstantan rast. Jedan od osnovnih ciljeva je širenje poslovanja kao i ulaganje u opremanje vozila koja zadovoljavaju svetske standarde. Ukoliko su vam potrebne naše usluge, stojimo vam na raspolaganju.

Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE
Šlep služba Beograd - ROAD PULSE

Transport i prevoz radnih mašina, mini bagera, viljuškara…


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs