Česta pitanja naših kljienata

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Šlep služba ROAD PULSE poseduje nekoliko vozila za šlepanje automobila. Istog momenta kada završite poziv najbliže vozilo kreće ka vama!

Zavisi od veličine vozila i udaljenosti. Takođe da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i slučaju tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili odgovarajuće informacije.

Naravno! Šlep služba ROAD PULSE je u stanju da šlepa teška i gabaritna vozila kao što su džipovi i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Naravno, Šlep služba Beograd – ROAD PULSE vrši šlepovanje svih kombi vozila i ostalog teretnog programa do 2 tone.

Potvrdno. Šlep služba ROAD PULSE poseduje vozilo za šlepovanje radnih mašina specijalne namene. 

Vršimo intervencije na teritoriji svih opština i naselja u Beogradu. Takodje dostupni smo na čitavoj teritoriji Republike Srbije. Budite slobodni i pozovite nas kako bi dobili najbolje i najtačnije informacije.

Potvrdno. Šlep služba ROAD PULSE vrši šlepovanje čamaca različitog gabarita. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno. Šlep služba ROAD PULSE vrši transport kamp kućica, kontejnera i sličnih objekata. Pozovite slobodno za više informacija.

Naravno. Šlep služba ROAD PULSE vrši transport kvadova različitog gabarita i pristupamo intervenciji zemljanim putevima. Pozovite slobodno za više informacija.

Najčešća pitanja / FAQ


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs